Takım Yönetimi

ConectoHub takımlar sayfasında şirket içinde mevcut departmanlarınız için takımlar oluşturabilirsiniz. Bundan bağımsız olarak çapraz fonksiyoneljiler küçük takımlar oluşturarak organizasyonunuzun çevik(agile) bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz takımlara toplu bir şekilde görev, proje ve hedef(OKR) atayarak çevik metodolojileri uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda takım içinde yetkilendirmelerle yöneticisi olduğunuz takım üyelerinin haftalık performansı hakkında raporlar ve bilgilendirme mailleri alabilirsiniz.

Takımlar sayfası 4 sekmeden oluşmaktadır:

  • Takımlarım, Takımlar, Kullanıcılar ve Davet Edilen Kullanıcılar

1. Takımlarım: Kullanıcınızın dahil olduğu tüm takımları buradan görebilirsiniz. Kendi takımınıza yeni arkadaşlar ekleyebilir, eğer yöneticiyseniz takımın adını değiştirme ve takımı silme yetkilerine sahip olabilirsiniz.

2. Takımlar: Şirketinizde bulunan tüm takımları buradan görebilirsiniz. Yeni bir takım oluşturmak için bu sayfadan +Yeni Takım Oluştur alanını tıklayabilirsiniz. Takımınızın adını ve eklemek istediğiniz takım üyelerini seçtikten sonra "Takım Oluştur" diyerek yeni bir takım oluşturabilirsiniz.

3. Kullanıcılar: Şirketinizdeki tüm kullanıcıları buradan görebilirsiniz.

3.1 Kullanıcı daveti: ConectoHub'da bulunan şirket çalışma alanınıza arkadaşlarınızı "Kullanıcı Davet Et" alanından email adresi ve bilgilerini girerek davet edebilirsiniz.

4. Davet Edilen Kullanıcılar: Bu sekmeden şirketinize davet ettiğiniz kullanıcıları görebilir, hala kabul etmeyen arkadaşlarınız varsa onlara tekrar davet gönderebilirsiniz.

5. Haftalık Takım Raporları: Haftalık takım raporları ile yöneticisi(kurucusu) olduğunuz takımlarda bulunan kullanıcıların ilgili hafta boyunca üzerine atanan ve oluşturdukları görevlerin özetini yollayan bir email alabilirsiniz. Aynı zamanda bu emaili haftanın hangi günü ve hangi saati almak istediğinizi de seçebiliyorsunuz. Takım raporları ayarı için Profil resminize tıklayarak Bildirim seçeneğini seçmelisiniz.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us