Günlük Görev Yönetimi

1. ConectoHub'da proje görevleriniz ve günlük görevleriniz olmak üzere iki tip görev oluşturabilirsiniz.  Anasayfanızdan size atanan, takipçisi olduğunuz ve oluşturduğunuz tüm görevleri bitiş tarihlerine göre sıralanmış olarak görebilirsiniz. 

2. Görev oluşturmak için önce +Oluştur butonuna sonra Görev butonuna tıklayınız. Butona tıklamanızla birlikte Yeni Görev oluşturulmaktadır.  Anasayfadan  +Oluştur ile yarattığınız görevler projelerden bağımsız günlük görevlerdir. Bu görevleri sadece siz ve atadığınız takım/kullanıcılar görebilir.

3. Görevleriniz bitiş tarihine göre; Gecikmiş, Bugün, Gelecek ve Planlanmamış olarak kategorize edilmektedir. Buna ek olarak gelişmiş filtreleri kullanarak "Bana atananlar", "Tamamladığım görevler", "X kişi/kişileri/takımlarının gecikmiş görevleri" şeklinde filtrelemer yapabilir tüm bunları tek bir tıkla excel formatına aktarabilirsiniz.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us